EPSON ColorWorks C7500: On-demand label printing

ColorWorks C7500: On-demand label printing | Epson

De ColorWorks C7500 herdefinieert duurzaamheid en betrouwbaarheid voor highspeed kleur afdrukken van etiketten. Het maakt gebruik van een nieuw PrecisionCore printkop die is ontwikkeld voor gebruik in de commerciële kwaliteit, industriële etiketteringsmarkt. Fabrikanten kunnen nu betrouwbaar en kosteneffectief voldoen aan hun in-house labelbehoeften met een uitstekende snelheid en kwaliteit.


Betrouwbare en consistente resultaten

De C7500 kan fabrikanten helpen consistente , hoogwaardige labels in-house en on-demand te produceren. De printer is voorzien van de nieuwe PrecisionCore printkop om betrouwbare, hoogwaardige resultaten te garanderen. Onze unieke Nozzle Controle Technology (NVT) en dot substitutie helpen drukfouten en dode pixels te voorkomen voor consistente afdrukken.

Hoge snelheden

Produceer snel een reeks van hoge kwaliteit labels, waaronder die voor voedsel en drank producten, verpakkingen en dozen, evenals EU energielabels en GHS Labels. Met printsnelheden tot 300 mm / sec, kunt u nu labels in kleur afdrukken, met dezelfde snelheid als sommige thermische monochrome printers.

Kostenefficient

Afdrukken van etiketten on-demand helpt kosten in verband met pre-printing, zoals labelafval en een groot labelinventaris, te elimineren. Hoge capaciteit, afzonderlijke inktpatronen zorgen ervoor dat alleen de kleur die gebruikt is hoeft te worden vervangen, met zeer lage kosten per afdruk als resultaat. De permanente printkop biedt aanzienlijke kostenbesparingen en een gegarandeerde gemoedsrust als geen van de belangrijkste onderdelen zal moeten worden vervangen minstens 500km waarde van drukwerk.

Makkelijk te gebruiken met een minimum aan onderhoud

Met zijn LCD-bedieningspaneel, is set-up eenvoudig. Onze nieuwste printer commando set, ESC / Label, maakt integratie met vrijwel elk besturingssysteem mogelijk. Het apparaat wordt geleverd met een volledig assortiment van hulpprogramma’s om de implementatie van de printer te ondersteunen. NVT helpt ook verstopte sproeiers voorkomen.

Download de Leaflet EPSON C7500 NSD International

, door: